Instruktøruddannelsen

Kunne du tænke dig at blive latterinstruktør?

Jeg kan anbefale dig, at tage instruktørkurset hos Hanne Gottlieb på Latterinstituttet i Værløse. Hanne uddanner udover almindelige latter-instruktører, også instruktører, hvor uddannelsen er målrettet mod sundhedssektoren. Dette specielle kursus foregår i samarbejde med Anette Herle Hansen, fysioterapeut og latterinstruktør fra Roskilde. Anette ler en gang om ugen med pensionister på et plejehjem i Roskilde.

Kurserne varer 4 dage og er en blanding af teori og praktiske øvelser med vægten på det praktiske. Du får god træning i latterøvelser, og Hannes uddannelse ruster dig godt til at tage ud og holde latterforedrag og events. Du kan få gode råd og støtte, hvis du ønsker at åbne en latterklub. Uddannelsen afsluttes med, at du for dine medkursister selv sammensætter en latterevent på ca. 20-30 minutter og bagefter får du begrundet feedback.

Du kan kontakte Hanne Gottlieb på www.latterinstituttet.dk

Du kan også blive uddannet til latterinstruktør af Madan Kataria når han er i landet. Det vil typisk være en gang i maj og september. Dette kursus varer som regel kun 1,5 til 2 dage. Det foregår på engelsk. Madan bruger mest tid på teorien og du afslutter ikke med selv at skulle lave en latterevent. Kurset afholdes hos Jan Thygesen Poulsen, så hold øje med hans hjemmeside, der vil datoerne stå – www.latterklub.dk

Jeg har selv været på kursus hos både Hanne og Madan. Det er to vidt forskellige kurser, og jeg ville ikke undvære nogen af dem.

Jeg anbefaler Hannes kursus for dig, som ønsker vægten på det praktiske, og som også gerne vil trænes i ”at være på”.


Certificeret

Her kan du se hvilke certifikater jeg har:

Certifikat 1

Certifikat 2

Hvem er jeg?
Hvorfor le?
Hvor kommer latteren fra?
Foredrag om latter
Skolelatter
Referencer
Hedehusene Latterklub
Instruktøruddannelsen
Artikler
Billeder
Kontakt