Hvem er jeg

Jeg hedder Hanne Lauritzen, jeg er gift med Per og vi har to dejlige børn, Christian på 18 og Sofie på 12. Til daglig arbejder jeg i en bank, et job jeg holder meget af. Jeg har i mange år drømt om at få en campingplads ved Vesterhavet, så jeg kunne gå og tale med glade folk. Det forbliver nok en drøm, for familien vil ikke med – og så er det vanvittig dyrt, at købe en campingplads. I skolen grinte og snakkede jeg meget, så da jeg i oktober 2001 "mødte" latteren, tænkte jeg YES!!! – det er lige mig, og en måned efter tog jeg instruktøruddannelse på Latterinstituttet og senere også hos Madan Kataria.

Nu nyder jeg at tage rundt og fortælle om latteren og alle dens sundhedsgavnlige virkninger i virksomheder, på skoler, i foreninger mv.

Det er med entusiasme og glæde jeg formidler latteren videre til andre, og hvor er det pragtfuldt at se, hvordan budskabet om latter og livsglæde modtages.

Mine interesser er familien, inklusiv vores lille frække, men helt vidunderligt dejlige beagle Puf, som har bidt vores sofa i stykker, ødelagt vores hindbærbed, gnaver i mine fine roser, og så har hun lige bidt mine allerbedste sko i stykker!!! (Jeg må ud og grine noget mere). Vi holder af campingferie i det sydfranske, en skitur til de sneklædte fjelde, vores terrasse, weber-grillen, familie, venner og en flaske god rødvin, gåture i Hedeland med Puf og så følger vi selvfølgelig Sofies håndboldhold.

Jeg er optaget af girafsprog - empatisk kommunikation - et sprog fra hjertet. Metoden er udviklet af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg. Det handler om ligeværdig kommunikation. Jeg har deltaget i en kursusrække (modul I-IV) og håber jeg får lejlighed til at lære mere.

Derudover finder jeg "the work" interessant. "The work" er udviklet af en amerikansk dame Byron Katie, og det er en modtode, hvor man ved hjælp af fire simple spørgsmål man stiller sig selv, kan opnå "befrielse" fra ens stressende tanker og finde ind til virkeligheden, se muligheder for forandring og elske det der er.

I januar 2003 blev jeg kåret til "Årets Hedehusborger 2002" af den socialdemokratiske gruppe i byen. Det var en stor dag for mig. Et medlem fra latterklubben, som jeg yderligere har leet med under en hospitalsindlæggelse, havde indstillet mig til prisen. Det havde hun gjort, fordi hun synes, at latteren har hjulpet hende. Se en masse billeder under "Artikler".


Uddannelse mv.

1980 Kontorassistent

1983 Engelsk korrespondent, Handelshøjskolen

1990 ED i engelsk, Handelshøjskolen

Faglig relevante kurser og kurser i selvudvikling, forhandlingsteknik, samarbejde mv.

2001 Latterinstruktør, Latterinstituttet

2002 Latterinstruktør, Madan Kataria

2002 Åbning af Hedehusene Latterklub

2003 Kursist på internationalt seminar for latterinstruktører i Rørvig

2003 Medarrangør af Latterens Verdensdag 2003

Hvem er jeg?
Hvorfor le?
Hvor kommer latteren fra?
Foredrag om latter
Skolelatter
Referencer
Hedehusene Latterklub
Instruktøruddannelsen
Artikler
Billeder
Kontakt