Hedehusene Latterklub

ho-ho-ha-ha-ha   ho-ho-ha-ha-ha   ho-ho-ha-ha-ha   

29. april 2002 åbnede Hedehusene Latterklub dørene for første gang.

Lene Truelsen og jeg er initiativtagerne til Hedehusene Latterklub. Vi mødtes første gang i april 2002 på Latterinstituttet hos Hanne Gottlieb, og blev hurtigt enige om, at vi måtte åbne en latterklub i Hedehusene. Så gik det stærkt med at få lavet en invitation til latterklubbens åbning og få den hængt op hos diverse forretninger i byen. Vi fik kontakt til lokalaviserne og fik også her omtale. Byens bager sponserede en kæmpe lagkage til åbningen.

På åbningsdagen kom der ca. 50 nysgerrige lattermilde folk. Vi lo så tårerne trillede og Lene og jeg var helt overvældet. Vi kom på forsiden af Hedehusene Avis. Se under "Artikler".

I starten lo vi en gang om måneden, men fandt ud af, at hvis der var nogen der måtte springe en gang over, kunne der gå flere måneder inden man kunne grine igen. Derfor har vi siden oktober 2002 leet hver anden mandag – lige uger. Du kan se datoer og arrangementer på www.hedehusenelatterklub.dk

Siden januar 2003 har vi hver anden gang, dvs. en gang om måneden haft en gæst efter latteren. Vi har haft besøg af Lars Mygind der har fortalt om tankefelt terapi – se mere om dette på Lars' hjemmeside.

Vi har haft besøg af Anja, der fortalte om, hvordan hun har brugt latter til at komme igennem et sygdomsforløb med brystkræft.

Vibe Larsen har vist os et energi- og hovedpineprogram.

Mickal Andersen har demonstreret stolmassage.

Henriette Holm Hansen og Dorthe Djernes, zoneterapeuter fra Reerslev og Hedehusene har givet smagsprøver på zoneterapi.

29. april 2003 holdt latterklubben 1 års fødselsdag. Vi var så heldige, at have besøg på denne særlige dag af Madan og Madhuri. Byens Bager havde igen sponsoreret en kæmpe lagkage. Se "Artikler" og "Billeder".

Det er GRATIS at komme i Hedehusene Latterklub, der har lokaler i Fritidscentret, Hovedgaden 371, 2640 Hedehusene. Der er ikke noget med indmeldelse, kontingent osv. – man kommer bare, hvis man har lyst til at grine og være sammen med andre grinebiddere. Du er dog velkommen til at lægge lidt til kaffe og småkager.

Hvem er jeg?
Hvorfor le?
Hvor kommer latteren fra?
Foredrag om latter
Skolelatter
Referencer
Hedehusene Latterklub
Instruktøruddannelsen
Artikler
Billeder
Kontakt